Latest posts

 • DYI Donni Otepää külje all loodud videod on miljonite lemmikud
  DYI Donni Otepää külje all loodud videod on miljonite lemmikud

  DYI Donn ehk Donald Dorch on ainulaadne Eesti juutuuber, kelle päevad mööduvad Lõuna-Eesti töökojas erinevate masinate kallal nokitsedes. Ta avaldab oma YouTube'i kanalil videoid nii erinevate masinate valmistamise, remondi kui ka hooldustööde kohta. Donaldi kanalil on kohe-kohe täitumas miljon tellijat, ja tema populaarseimat videot on vaadatud enam kui 17 miljonit korda.

  Read more
 • Nova seadmetega ehitatud mängumaja võtab villadega mõõtu
  Nova seadmetega ehitatud mängumaja võtab villadega mõõtu

  Armastav kuldsete kätega vanaisa valmistas oma kallile lapselapsele enam kui 800 detailist koosneva unistuste mängumaja. Anni sai uhiuue mängumaja võtmed kätte oma kuuendal sünnipäeval, 3. novembril. Merest 50 meetri kaugusel asuv mängumaja on uhkem kui villa. Sel on 24 akent, 16 välisvalgustit ja 6 sisevalgustit. Magamisrõdule viib 12 astmega keerdtrepp ja torni 5 astmega sirge trepp. Uksekellal on 34 valitavat viisikatket ja uhket torni kaunistab luigekujuline tuulelipp.

  Read more
 • NOVA sorvilla valmistetaan kauniita tarvikkeita parran hoitoon
  NOVA sorvilla valmistetaan kauniita tarvikkeita parran hoitoon

  Nämä parranajosiveltimien valmistumiskertomukset ovat hyvä esimerkki siitä, miten oikean alan löytäminen ja sopivan välineistön käyttö johtavat erinomaiseen tulokseen. Lisäksi tämä yhdistää harrastuksen ja työn. Tämän kirjoituksen päähenkilö Mait on innokas itseoppija – internet ja runsas kokeileminen ovat tehneet hänestä arvostetun puusepän. Mait ja hänen vaimonsa Helena omistavat suuren osan ajastaan laadukkaiden vaahtosiveltimien ja -kulhojen valmistamiseen kotimaisesta puusta. Jokaiseen...

  Read more
 • Koneita NOVA koneiden avulla valmistetaan arvostettuja piippuja ympäri maailman
  Koneita NOVA koneiden avulla valmistetaan arvostettuja piippuja ympäri maailman

  Keskustelimme Viron ainoan piipuntekijän, Raimo Ribergin, kanssa, jonka kauniit piiput valmistetaan meidän mini-metallisorvilla. Raimo jätti kiireisen työnsä Italiassa ja valmistaa nyt kotimaassaan upeita designpiippuja. Samalla piippukulttuurissa on tärkeää osata ottaa aikaa itselleen. Käsityötaiteilija kertoi paljon mielenkiintoista niin piipuista kuin Koneita NOVA -laitteiden hyvistä puolista.

  Read more
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)

Latest posts