Koneita.com
B2B

Räätälöity yrityskohtainen ja mobiili ostokokemus

Koneita.com haluaa helpottaa yrityksesi arkea. Olemme luoneet käyttöösi helppokäyttöisen, nopean ja vaivattoman tilausportaalin mobiililaitteille. Applikaation tuotetarjonnan sisältö räätälöidään yrityksesi realitarpeita vastaamaan - näin varmistamme mahdollisimman mutkattoman ostokokemuksen.

Säästä aikaa ja rahaa

Appista löydät kätevästi vain omat käyttämäsi tuotteet. Applikaatiota käyttämällä varaston täyttäminen on siis helpompaa ja sujuvampaa - ei enää virheellisiä tilauksia tai katalogin turhaa selaamista.

Räätälöity ostokokemus

Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme oman tuotekatalogin. Näin nopeutamme ja helpotamme tarvittavien tuotteiden löytämistä. Tuotekatalogia voidaan muokata vaivattomasti yhdessä myyjiemme kanssa.

Ei enää unohtuneita tilauksia

Tilaustyökalu aina taskussasi! Sovelluksella voit tilata helposti juuri oikeat tuotteet ilman pöytätietokonetta tai ulkoisia järjestelmiä. Tilauksen voit tehdä nopeasti heti tarpeen ilmaantuessa, etkä joudu muistilappujen varaan.

Tee tilaus uudelleen vain muutamalla klikkauksella

Applikaatiosta saat helposti näkyviin tilaushistoriasi. Nopea Tilaa uudelleen -toiminto helpottaa asiointiasi entisestään. Voit myös tilata tuotteita jatkuvana tilauksena esimerkiksi kuukausittain.

Kokemuksia

referenssikuva.png

Markku Laine
Sulbana Oy

"Vuosien hyvin sujuneen yhteistyön jälkeen aloitimme Koneita.com kehoituksesta myös applikaation käytön. Appi on osoittautunut todella käteväksi ja lunasti kyllä kaikki odotukset. Ostaminen on sen verran helpoksi tehty, että vanhoihin toimintamalleihin ei enää ole palaamista.

Applikaation käyttöönotto

1
Lataa applikaatio
Lataa applikaatio Play Storesta. Saatavilla toistaiseksi vain Android-laitteilla.
phone1.png
2
Rekisteröi yrityksesi
Syötä applikaatioon yrityksesi perustiedot sekä omat yhteystietosi.
phone2.png
3
Käyttäjän hyväksyntä
Rekisteröinti siirtyy asiakaspalvelumme nopeasti prosessoimaan hyväksyntävaiheeseen.
phone3.png