Etsi tuotteita

 
 


  06 - 4333888
  06 - 4331049
 
varasto@koneita.com

  Janne Lillvis
  050 - 4052031
 
janne.lillvis@koneita.com

  Sami Kulju
  050 - 3266063
 
sami.kulju@koneita.com

  Jukka Valkama
  040 - 7720759
  jukka.valkama@koneita.com

  Toimitusjohtaja:
  Tuomas Tukeva
  040 - 4555302
 
tuomas.tukeva@koneita.com

  Huolto (työstökoneet)
  huolto@koneita.com
  040 - 0476692


  Radiolaitemyynti:
 
  Jyrki Nieminen
  040 - 8273811
 
jyrki.nieminen@koneita.com
Kirjan antaa tarpeelliset tiedot suomalaisen peruspuukon rakentamisen kaikissa sen yksityiskohdissa, unohtamatta kuitenkaan puukon näyttävyyttä, jolloin tekijä voi todeta hiukan ylpeänä tehneensä sen itse. Kaikki työvaiheet on selostettu monipuolisesti ja havainnollistettu piirroksin ja valokuvin. Erikoista huomiota kirjassa on kiinnitetty hyvän terän tekemiseen, sillä se on jokaisen puukon tärkein osa. Kirjan avulla jokainen saa ne vanhat sepän taidot teräksen karkaisussa, päästössä ja terän teroituksessa, joiden ansiosta seppä oli entisinä aikoina kylänsä tärkein henkilö myös puukon valmistuksessa. Kirjasta löytyy tiedot harrastepajan varustamiseen, jolloin puukon valmistaminen on helppoa ja nautittavaa puuhaa. Kirjan lopussa on luettelo puukonrakennukseen tarvittavien tarvikkeiden, koneiden ja laitteiden toimittajista.


Kirjasta löytyy ohjeet terän lämpökäsittelystä ja tässä työvaiheessa tarpeelliset karkaisu- päästöväritaulukot. Kirjassa on myös ohjeet harrastepajan varustamisesta, ahjoista ja hiomakoneista, kokoonpanolaitteisiin sekä tupen valmistuksesta. Näillä ohjeilla ja välineillä puukon tekeminen onnistuu ja on sekä helppoa että nautittavaa puuhaa. Kirjan lopussa on ohjeet puukonrakennuksessa tarvittavien tarvikkeiden hankinnasta sekä luettelo koneiden ja laitteiden toimittajista.

Puukkosepän kirja

37 € sis. ALV
Seikkaperäinen ja paljon tietoa ja ohjeita sisältävä kirja. Loistava opaskirja puukon teosta kiinnostuneille. Yksissä kansissa kaikki  olleellinen. Selkein värikuvin toteutettu.
 

Puuntyöstö ja metallintyöstö -

Kirjat
Etusivu  >   Kirjat
Syyt ja Sorvaukset on 2012 julkaistu teos kaikille puuntyöstön ystäville. Tapani Marjasen pitkä kokemus puun kanssa toimimisesta niin sahateollisuudessa kuin harrastajanakin, on omiaan antamaan kirjalle ammattimaisen ja todenmukaisen hengen. Kirja on laadukkailla ja innostavilla kuvilla väritetty. Sisältää myös teoriatietoa eri puulajeista. Tämän lisäksi kirjan mukana tulee 45min DVD levy, jossa liikkuvaa kuvaa hyödyntäen voidaan maksimoida kirjan antama opetus sekä vinkit.Tätä teosta ei ole saatavilla kirjakaupoista! Hanki nyt meiltä todelliseen puunystävän etuhintaan, 55e sis alv. (sisältäen DVD levyn)

Syyt ja Sorvaukset - Iloksi ja opiksi

55 € sis. ALV
Syyt ja sorvaukset - iloksi ja opiksi
133s + 45min DVD esitys.
Koko: 210x296mm
Hinta: 55e sis. alv